Zinken Dakbedekking

Heeft u interesse in een zinken dakbedekking? D.R.S. de Lange kan u daarbij helpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van de meest uiteenlopende dakbedekkingen. Uiteraard kennen alle soorten dakbedekking eigen kwaliteiten, voor- en nadelen. De zinken dakbedekking bestaat al heel lang, maar was enige tijd uit de mode. Het is tegenwoordig weer populairder door zijn duurzaamheid en toepassingsmogelijkheden. Het is dan ook ideaal voor daken met bijzondere vormen. Het is verkrijgbaar in de vorm van lossagnes, roefbanen en felsbanen.

Het is een uiterst betrouwbaar materiaal als het gaat om waterbestendigheid. Zowel schuine als platte daken kunnen worden uitgerust met zink. Ook is het materiaal heel compact, waardoor meer ruimte overblijft voor isolatiemateriaal. De nadelen van zink zijn echter dat u rekening moet houden met eventuele geluidshinder bij neerslag. Door diezelfde neerslag kan het dak ook gaan verkleuren in de loop der tijd. Verder behoort zink tot de duurdere materialen, maar daar staan wel tegenover dat het een zeer lange levensduur heeft. Mocht u voor zink kiezen, kunnen onze vakkundige medewerkers u uitstekend van dienst zijn.

Bovenstaand is ook mogelijk in koper, dit heeft een langere levensduur. Zal echter op langere termijn groen van kleur worden.

Levensduur Dakbedekking

Het is belangrijk een zinken dakbedekking voldoende ruimte te geven om in te krimpen en uit te zetten. Een bevestiging met klangen en felsen zorgt voor meer spelingsruimte en verhoogt daarmee de levensduur van de dakbedekking. Zink wordt niet broos, heeft geen extra beschermlagen nodig, veroudert niet en is een zeer stevig materiaal. Een lange levensduur is een belangrijk argument voor een zinken dak. Besluit u om voor een zinken dak te kiezen, kunnen onze vakkundige medewerkers u uitstekend van dienst zijn. Zinken gevel bekleding d.m.v. felsbanen of roefbanen behoren ook tot een mogelijkheid.

Contact opnemen

Wij vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van een zinken dakbedekking en kunnen u optimaal adviseren en informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. U kunt namelijk ook kiezen voor een bitumenkoperenloden of EPDM dakbedekking. Heeft u de informatie op onze website gelezen en wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op.

100_1710-150x150

Zinken roefendak

website-096-150x150

Zinken dakgoot

website-102-150x150

Zinken pinakel

website1-150x150
website-150x150

Zinken dakbedekking Haarlem