EPDM Dakbedekking

Op dit moment is EPDM de best verkrijgbare dakbedekking. De afkorting EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en het is een sterk dun rubberfolie. EPDM heeft niet alleen een lange levensduur van minimaal veertig jaar, maar is ook zeer geschikt als kwalitatief hoogwaardige waterafdichting. Met EPDM is het mogelijk de dakbedekking, inclusief eventuele opstaande stukken voor dakkapellen of schoorstenen, uit een enkel stuk te plaatsen. Hiervoor wordt vooraf een ontwerp gemaakt om een stuk op maat te vervaardigen voor de plaatsing. Hierdoor hoeven er bij het leggen geen naden gemaakt te worden en kan lekkage of schade als gevolg van naden worden voorkomen. Hierdoor kan een dak op een zeer snelle manier worden bedekt. EPDM zelfklevende goten(lange lengtes) uit een stuk zijn ook mogelijk.

Geschikt voor daken met veel uitsparingen

D.R.S. de Lange is de eerste in de regio met een ruime ervaring in het leggen van Prelasti EPDM dakbedekking uit een enkel stuk. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van Evalastic EPDM dakbanen. Het grootste voordeel van Evalastic EPDM is dat het een dakbaan is die zich laat verwerken als PVC dakbaan en toch voldoen aan de vele voordelen van een EPDM rubberfolie. Hierdoor is het geschikt voor daken met veel uitsparingen. De naden worden met hete lucht afgelast en zijn verkrijgbaar in de kleuren licht grijs en zwart. Daarnaast bieden wij Ecoflex EPDM aan, een loodvervanger op basis van duurzaam EPDM. Het heeft de flexibele eigenschappen van traditionele materialen en de duurzaamheid van EPDM. Ook is het eenvoudig aan te brengen.

Eindresultaat

Doordat het gehele team in het bezit is van Prelasti, Evalastic en Ecoflex verwerkingsdiploma’s, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Verder vinden wij het belangrijk dat u snel en efficiënt wordt geholpen, waardoor u snel van uw dakprobleem bent verlost.

Bent u op zoek naar een dakbedekking die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, brandveilig en milieuvriendelijk is, dan is EPDM de beste keuze. Ook is het bij ons mogelijk om te kiezen voor bitumenkoperzink of lood. Naast de website kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken

website-074-150x150

Evalastic EPDM dakbedekking

website-083-150x150

Bitumen dakbedekking inclusief zinken deklijsten en een ontluchtingskap

website-094-150x150

Voorbereidingen EPDM