Timmerwerk

Heeft u behoefte aan timmerwerk? D.R.S. de Lange heeft zich gespecialiseerd in diverse timmerwerken. Wij werken met een klein team ervaren medewerkers dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Timmerwerk is ons vakgebied. Hierdoor kan vrijwel iedere klus binnen ons specialisme op korte termijn worden geklaard. Daarbij kunnen wij u uiteraard een uitstekend eindresultaat van hoogwaardige kwaliteit garanderen. U kunt bij onze werkzaamheden denken aan het vervangen van boeilijsten en windveren. Daarnaast kunnen wij rot hout aan uw dak vervangen. Wij voeren deze werkzaamheden direct uit wanneer wij ter plaatse komen om uw dak te vervangen. Wanneer wij hierbij houtrot tegen komen, kunnen wij dit ook direct aanpakken. Hierdoor is een tweede partij niet nodig en dat levert u enkele aantrekkelijke voordelen op. Zo heeft u slechts te maken met een enkel aanspreekpunt en daarbij kunt u profiteren van onze scherpe prijs voor alle werkzaamheden.

Vervangen van Boeilijsten, windveren en daken

Bij D.R.S. de Lange zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van boeilijsten en windveren. Stel de vervanging niet uit, omdat dit ervoor kan zorgen dat weersomstandigheden als regen en wind vrij spel krijgen. Op deze manier speelt u lekkage en rotting in de kaart. Wilt u uw dak laten vervangen en vermoedt u daarbij houtrot tegen te komen? Dit is geen probleem voor ons. Wij kunnen zowel het dak als het rotte hout voor u vervangen.

Contact DRS de Lange

Wilt u uw bloeilijsten, windveren of rottende daken vervangen en heeft u interesse in de diensten van D.R.S. de Lange? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kwaliteiten en mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.

bolhuis-009-150x150
bolhuis-002-150x150