Bitumen Dakbedekking

D.R.S. de Lange kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een ervaren verwerker van bitumen dakbedekkingen. Wij kunnen de bitumen dakbedekking op vakkundige wijze aanbrengen. In de volksmond wordt bij bitumen dakbedekking ook wel gesproken van roofing. Een bitumen dakbedekking is uitstekend te vormen naar het oppervlak, doordat het te vormen is bij een hoge temperatuur. Daarbij kent het materiaal een goed hechtende kwaliteit. Door de zwarte kleur wordt vaak gedacht dat het materiaal teer bevat. Dit is echter niet waar. Het materiaal is goed bestand tegen chemische stoffen en is niet giftig. Traditionele bitumen heeft ook minder goede eigenschappen, zoals soepelheid bij lage temperaturen en slechte UV- en zuurstofbestendigheid. Door deze minder goede eigenschappen bieden wij bitumen in combinatie met APP (Atactisch Polypropyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen). Door de APP met bitumen te mengen wordt het gemodificeerd en is er minder onderhoud nodig, UV-bestendig en gemakkelijker verwerkbaar. SBS heeft als voordelen dat het grotere flexibiliteit, elasticiteit en kleefkracht heeft.

Alternatief

U kunt bij ons voor alle varianten van bitumen terecht, echter geven wij de voorkeur aan EPDM dakbedekkingen. Dit komt vooral door de lange levensduur en de milieuvriendelijkheid. Mocht u niet geïnteresseerd zijn in één van de genoemde varianten, kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook zinkenloden of koperendakbedekking aan.

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten over de voor- en nadelen van een bitumen dakbedekking ten opzichte van EPDM of andere materialen? U kunt altijd vrijblijvend contact  met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

website-083-150x150

Bitumen dakbedekking inclusief zinken deklijsten en een ontluchtingskap

website-101-150x150
website-100-150x150

Bitumen dakbedekking te Santpoort