Koperen dakbedekking

Koper is een materiaal dat goed geschikt is voor verwerking op daken. Het vormt bijvoorbeeld een waterdichte afsluiting.. Toch is dit niet de voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een koperen dakbedekking. De keuze voor koper wordt vaak gemaakt door de luxe uitstraling van koper. Daarbij speelt de lange duurzaamheid ook een rol. Een ander voordeel van een koperen dak is dat hetzelfde materiaal voor de afwerking van de dakranden kan worden gebruikt. Er wordt op deze manier een strak en mooi gelijkmatig uiterlijk gecreëerd. In de eerste jaren zal het koper de originele kleur behouden, waarna het onder invloed van oxidatie een natuurlijke en gepatineerde beschermingslaag krijgt. Uiteindelijk ontstaat daardoor de typische groene en bruine kleur. Kortom is koperen dakbedekking een betrouwbaar materiaal met een mooie uitstraling.

Vakkennis

D.R.S. de Lange heeft ruime ervaring in koperwerken en kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in koperen bewerkingen. U zult altijd een vakman in moeten schakelen als u besluiten om voor een koperen dakbedekking te kiezen. Het aanleggen vereist namelijk specialistische kennis en is dan ook niet geschikt voor doe-het-zelvers. Wij van D.R.S. de Lange kunnen u uiteraard informeren over alle voor- en nadelen van koper en dan kijken we samen naar de beste keus.

Contact

Voor meer informatie of advies over het gebruik van koper kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alternatieven als zinkenbitumenEPM en loden dakbedekkingen.

100_1295-150x150

Koperen dakbedekking

100_1288-150x150

Bewerking van koper