Platte daken

Heeft u behoefte aan reparatie of vernieuwing van uw platte dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Platte daken kunnen worden bedekt met de meest uiteenlopende materialen. D.R.S. de Lange kan u dan ook van dienst zijn met diversen soorten dakbedekking, van goedkope tot luxe. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in Prelasti EPDM dakbedekking uit één stuk. Wij zijn het eerste professionele bedrijf in de regio dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van deze dakbedekking op platte daken. Tevens zijn wij verwerkers van Evalastic EPDM dakbanen.

Dakbedekkingen

Wanneer uw platte dak opnieuw bedekt dient te worden, wilt u er uiteraard wel verzekerd van zijn dat de dakbedekking kwalitatief hoogwaardig en duurzaam is. Daarbij is het belangrijk dat u kunt rekenen op de professionaliteit van de specialisten. Op dit moment is EPDM rubberfolie de best verkrijgbare dakbedekking. De variant Prelasti EPDM is zeer duurzaam en kent een verwachte levensduur van minimaal veertig jaar. Door de unieke eigenschappen en plaatsingstechnieken heeft het ook geen onderhoud nodig. U zult dan ook lang plezier hebben van deze dakbedekking. Daarbij is deze dakbedekking een milieuvriendelijke keuze en een brandveilige optie. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een bitumenlodenzinken of koperen dakbedekking. Alle materialen hebben unieke eigenschappen.

PRELASTI en EVALASTIC gecertificeerd

Uiteraard willen wij u als onderneming een uitstekende kwaliteit garanderen. Wij werken dan ook uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en gereedschappen. Daarbij zijn al onze medewerkers in het bezit van een Prelasti en Evalastic verwerkingsdiploma.
Kijk gerust even verder op de website, waar u meer informatie vindt over onze werkzaamheden en kwaliteiten. Tevens is onze portfolio te vinden, met enkele voorbeelden van ons werk. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

website-074-150x150

Evalastic EPDM dakbedekking

website-094-150x150

Voorbereidingen EPDM

website-4-150x150

Prelasti EPDM dakbedekking

website-083-150x150

Bitumen dakbedekking inclusief zinken deklijsten en een ontluchtingskap