PANNENDAKEN

D.R.S. de Lange heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het bedekken van platte daken, maar ook in het vervangen van pannendaken. Heeft uw pannendak schade geleden, is er een renovatie nodig of wilt u de uitstraling van uw woning verbeteren door de oude dakpannen te laten vervangen door nieuwe, u bent bij ons van harte welkom. Wij leggen dakpannen voor een scherp tarief en zonder onnodige kosten. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat dakpannen in de loop van de tijd broos worden, waardoor er waterschade kan ontstaan.

VERSCHILLENDE DAKPANNEN

Er zijn veel verschillende dakpannen te gebruiken voor het vervangen van een pannendak. In sommige gevallen is het nodig hetzelfde model aan te houden, bijvoorbeeld wanneer uw pannendak moet aansluiten bij dat van de buren. In andere gevallen, bijvoorbeeld wanneer u een vrijstaande woning heeft, kunt u zelf de keuze maken voor het model dakpan. Door ons ruime assortiment heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Wij maken het onderscheid tussen keramische dakpannen en betonpannen. Beide hebben eigen voordelen en specifieke kwaliteiten. Onze ervaren medewerkers kunnen u uiteraard optimaal van dienst zijn met informatie en advies.

VAKKENNIS

Zelf dakpannen leggen is niet makkelijk, omdat het perfect moeten worden uitgevoerd. Gebeurt dit niet, kan er makkelijk lekkage ontstaan. Wij werken met een kleine groep zeer gemotiveerd personeel. Onze vakmensen werken met oog voor detail en een flinke dosis vakkennis, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam eindresultaat. Wij bieden dan ook tien jaar garantie op onze diensten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en advies.

100_1611-150x150

Pannendak Haarlem

100_0847-150x150

Pannendak Spaarndam

100_1605-150x150

Pannendak Santpoort