LOOD dakbedekking

Een dak wordt vaak op het metselwerk aangesloten met lood. U bent bij D.R.S. de Lange dan ook van harte welkom voor diverse lood dakbedekking. Wij gebruiken lood voor het bekleden van gevels en topgevels en ook bij het inslijpen van lood in bijvoorbeeld de schoorsteen. Ook gebruiken wij lood bij goten en hemelwaterafvoeren en behoort bekleding van onder meer torenspitsen en aansluiting tussen daken en muren tot onze uitgebreide mogelijkheden. In veel oude gebouwen is nog gebruik gemaakt van gegoten lood, wat relatief dik is. Tegenwoordig wordt het lood uitgegoten in blokken en daarna gewalst tot de gewenste dikte, geplet of gewalst lood genaamd.

Werken met lood

Lood heeft specifieke eigenschappen die wij niet snel terug vinden in andere materialen. Het materiaal is zeer geschikt om een waterdichte afsluiting te creëren tussen gevel en dak. Daarnaast is het ideaal toe te passen op stukken met een beperkte afmeting en voldoende dikte, mits er genoeg expansiemogelijkheden in de plaatnaden en bevestigingspunten zijn.

Wij werken uitsluitend met vakmensen die een ruime ervaring hebben met het werken met lood. Alleen zo kunnen wij u een uitstekend eindresultaat garanderen. Wij beschikken over een ruime en moderne werkplaats, waar alle denkbare modules door ons op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. Wilt u een milieuvriendelijke oplossing en toch profiteren van een hoogwaardige dakbedekking met de uitstraling van lood? Wij bieden Ecoflex EPDM als alternatief. Deze milieuvriendelijke dakbedekking heeft een tevens een lange levensduur.

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met lood of de voor- en nadelen van dit materiaal? Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over. Natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen voor alternatieven als zinkkoper of bitumen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

website-2-150x150