Vijverfolie

D.R.S. de Lange is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vijverfolie. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden bij het aanleggen daarvan. Als u bijvoorbeeld graag vissen en planten in de vijver wilt plaatsen, moet er rekening gehouden worden met een bepaalde diepte van de vijver. De diepte is cruciaal bij het beslissen over welke planten en/of vissen in de vijver worden geplaatst. Als u vervolgens besluit om de vijver aan te leggen, zijn er een aantal stappen te volgen. Allereerst moet u de omtrek van de locatie markeren. Bij voorkeur met gebruik van touw en stokken. Daarna begint u met het uitgraven van de grond en kijk vervolgens of er geen scherpe randen in de ondergrond meer zitten. U kunt op de ondergrond tevens een laag zand aanbrengen voor extra bescherming. Daarnaast is het aanbrengen van een vijvervlies raadzaam, waarna het vijverfolie geplaatst wordt. Laat de vijver vollopen met water en houdt een overlap van minimaal 30 centimeter aan de rand aan. Het folie zal daarna langzaam in de juiste positie komen. Er moet ook een capillaire afsluiting ingebouwd worden, om lekkage tegen te gaan. Dit is een kort verticaal stuk aan het einde van het natte gedeelte, die boven de grond moet worden afgeknipt. De folieranden worden vervolgens vaak afgedekt met begroeiingmatten, waardoor de randen niet meer zichtbaar zijn.

Geotop Vijverfolie

D.R.S. de Lange is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vijverfolie van het bekende topmerk Geotop. Het kent namelijk de beste eigenschappen, waaronder een uitstekende waterdichtheid. Ook is het duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Het is daarnaast zeer veilig voor kinderen en huisdieren en is het verder een zeer milieuvriendelijk product. Voor het realiseren van glooiende vormen maken wij gebruik van 2D membranen. Wilt u liever een strakke vorm, dan realiseren wij dit door gebruik te maken van 3D membranen, waarmee vouwen of plooien in de hoeken en ongewenste plooiingen eenvoudig kunnen worden voorkomen. Van het kwalitatief hoogwaardige en duurzame Geotop vijverfolie heeft u jarenlang plezier. Uiteraard maken wij de vijverfolie graag voor u op maat.

Contact DRS de Lange

Gaat u een vijver aanleggen en heeft u interesse in vijverfolie van D.R.S. de Lange? Wij leveren vijverfolie op maat en helpen u graag bij het zelf aanleggen van de vijver. Daarnaast kunnen wij de vijver natuurlijk ook voor u aanleggen, mocht dit beter uitkomen. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze kwaliteiten en mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact (link) met ons op.

website-3d-3-150x150

3D Membraam EPDM

100_1599-150x150